Over ons

Zelfgemaakte pizza voorbeeld

Er is toch niets beter dan een zelfgemaakte pizza?
Van een simpele pizza Margarita tot een vegetarische pizza en zelfs de meest uitgebreide pizza, ons doel is om iedereen te laten genieten van een zelfgemaakte pizza.

Hallo, wij zijn pizzaliefhebbers die graag onze passie delen met jullie. Het is altijd onze droom geweest om zelf recepten te schrijven en onze eigen pizza’s te bakken.

Onze passie begon al van kleins af aan. Elke maand aten we minstens één keer pizza. Doorheen de jaren begonnen we steeds meer zelf pizza’s te maken en te experimenteren. Zo probeerde we onze eigen toetsten te geven aan de pizza’s. Uiteindelijk kwamen we dan met het idee om een website te maken en onze recepten hier op te zetten.

Heb jij je al ooit de vraag gesteld, hoe maak je een pizza Margarita, of hoe maak je een pizza Peperoni? Bij zelfpizzamaken draait alles erom om pizzaliefhebbers bruikbare en behulpzame informatie te geven omtrent het maken van pizza. Dit doen we aan de hand van verschillende recepten, tips en tricks. Dit allemaal voor iedereen die van pizza houdt, van de beginnelingen tot de hobbykoks binnen Vlaanderen en Nederland.

Honger gekregen? Bekijk dan zeker een van onze recepten en geniet van je zelfgemaakte pizza.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*